Kid's Room 

Të shpëtuarit e Enedës në V-Room | Netët Live | The Voice Kids Albania 2018

The Voice Kids Albania transmetohet në Top Channel të premten në orën 21:00. Nuk mundët të ndiqni spektaklin?
Vizitoni faqen zyrtare – http://thevoice.top-channel.tv
Për më shumë video regjistohuni në – https://www.youtube.com/c/thevoiceofalbania

THE VOICE KIDS ALBANIA – SOCIAL MEDIA
Facebook – https://www.facebook.com/thevoice.albania/
Twitter – https://twitter.com/VoiceAlbania
Instagram – https://www.instagram.com/voicealbania/
SnapChat – https://snapchat.com/add/thevoicealbania

ÇFARË ËSHTË “THE VOICE KIDS ALBANIA”
“The Voice” mban firmën e “Talpa International Productions” dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek “zëri” i konkurrentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë.

Related posts

Leave a Comment