Green Design 

Acrylic Design Red Green Glitter

Language:
[Muziek]en ik ben ik weer met een kleurrijkdesignrika die mails en kees in studioamsterdamen we beginnen met het aanbrengen vaneen transparantlaagje mam viel op de nagels ik heb zegmaar terug 5het oude producten eraf gehaald en nuvul ik het weer aan tot de nagelriem meteen dun laagje transparant acryl en datdoe ik om de nagelplaat te beschermendat er geen pigmenten in trimmenzie het als een soort gram basislaag jedat als je gaat bijnadat je altijd terug komt omdattransparante laag je dus dat je denagelplaat ook minder beschadigdje kunt zien op sommige vingernagels dater wat geven en dat groen zit dat zit isallemaal op dat transparante laag jewant ik werk met nogal heftige kleurtjesen glitters af en toe dus ja dat is welnodig dus dat ben ik hier aan toe en alsdat klaar is dan gaan we over naar eenpinkies eersteglittertjes die ik gebruik voor hetnieuwe jaarjullie weten ik ben dol op glittertjesdus het ook graag en dit is volgens mijglittertje dat winter wonderland' treedik zit af en toe een beetje hoog met decamera en soms ook een beetje uit beeldis moeilijk om alles tegelijk te moetendoen dus zeg maar en design maken en hetfilmen en nog zorgen dat de verlichtinggoed is en dat alles op zijn plek zitmaar ik doe mijn best[Muziek]de tweede nagel gebruik ik een zachtrozevol en sjaak wiel en die laat ik schuinweglopen met een strakkeschuine rand zodat ik daar weer eenandere kleur tegenaan kan zettenaltijd even een beetje fijne als je hetgevoel hebt dat hij niet strak genoeg ishoe strakker die naar hoe mooier devolgende kleuren en tegenaan komt tezitten zeg maar ik ga ik daar nu met eenrood glitter achtig acrylpigmenten doorheen of tenminste de orenen dat meen ik ook altijd een kleinbeetje met wattransparant acryl poeder omdat diepigmenten vaak tochten duns zijn om echtmee te bouwenen ja dan krijg ik een betere balans dusik trekt een rode glitterigeacryl rand en knoxen ja perfectioneren hier en daar eenbeetje hier de bij een beetje daarafstrijken zolang die rij die lijn maarmooie recht blijft[Muziek]ohik hou vertrekken met een klein beetjetransparant april en daarna heb ik wittethee aangedaanik heb dit keer niet gegaan bij ene keerdenk ik van ja ik wil het meisjestrakker fijn een andere keer denk ikmijn ziet hem ooit zeggen want we danwerk ik direct uit de losse hand zegmaar dat doe ik een beetje op gevoel[Muziek]dan krijgen we de middelvingerdit is een soort giftige groeneholografische glitter en zit wat paarsin mijn vooral veel groen en dan ja hetis gewoon hartstikke mooi en dieovertrek ik dan met kleren omdat hijheel grof is is het best wel lastig omnaar mee te werken als het om en ja ikneer houdt het in balans en danflapje het geheel zeg maar weer mooi aanmaar wil je hem straks gewoon kuntkrijgen zonder dat je alle glitters eraf15[Muziek]ik besteed wat minder aandacht aan deduim omdat ik een beetje buiten beelddat filtermaak daar een trend was zacht roze enlintenop de wijsvinger heb ik een soortdriehoekgemaakt van rode pigment met kleren ookwillen gemeente staan krijg je een mooierode kleur sombere glitters na tegenaanmeer een witte rand die ook weer strakmoet zijn daar tegenaan guy smet eningridsteeds best een dagen rond het leuk omdat een beetje tegen de kerstperiode uitstaten staan ook wel van de combinatievan rood en wit en groen en in de tijdvan het jaar te blijvennou meneer ik die frets meisje half inbeeld met allemaal potjes van allegebied kleurtjes t gebruikte wordt zodathet weer terug komtja dit is de perfectiedat is mijn favoriete momenten was alsje design maakt enen een leider over een mooie glans laagwaardoor alles zal nooit zichtbaar wordten eigen bed[Muziek]nou vind je het leuk ja ik zou zeggenmeld je aan op mijn kanaal[Muziek][Muziek]oh

My name is Karin and I am filming this video in my own humble Ricardi Nails Education Studio. In my studio I do treatments, I give training and course Nailstyling and workshops… I love my job!
I recently starting filming and I think this is my next new Hobby, I really like it.
If you also like my video’s, please let my know by giving me a thump up and subscribe to my channel to see future video’s of design nails in acrylic, gels, gel polish etc……
If you have any questions for me about the video, the products that I use or my method, please ask

Related posts

Leave a Comment